Nechte už konečně na pokoji Jirku Paroubka!

Že vás to pořád baví? Vy lůzo novinářská, blogérská, diskutérská! Proč denně píšete nepravdy o tomto čestném, poctivém, pravdomluvném, inteligentním a upřímném člověkovi?

Ať vám všem shoří papíry, na které píšete ty své pomlouvačné a štvavé pamflety! Jirka Paroubek to myslí se všemi upřímně (stejně jak Standa) a všem chce pomoci. Všem nezaměstnaným dá práci. Zdravotníkům, policistům, hasičům, úředníkům, učitelům, zaměstnancům drah a matkám na mateřské přidá tolik peněz, že už nebudou muset stávkovat, že budou žít v blahobytu a že už nebudou závidět sousedovi podnikatelovi, který má nový dům a 3 auta v garáži. A těmto podnikatelům taky pomůže od starostí, co s tolika penězi, tak jim je ještě více zdaní.

Zemědělcům dá takové dotace na vše, že už nebudou muset hnojit svá pole mlékem. Že už nebudou muset vozit hnůj až před parlament ČR, ale už jej mohou vykydat na svá políčka.

Proč Jirkovi Paroubkovi závidíte jeho mladou manželku? Tak si ji pořiďte taky! Vždyť po světě běhá tolik mladých, krásných a nezadaných žen a dívek, tak proč by nemohla být některá vaše?!

Proč Jirkovi Paroubkovi závidíte jeho dítě? Děti jsou radost. Tak si zploďte taky svého potomka. Nebuďte sobečtí a dejte nový život. Nehoňte se za mamonem, který je jen pozlátkem a myslete na budoucnost!

Proto pojďme všichni k volbám a dejme hlas Sociální demokracií. Jedině ta nás vyvede z krize! Ta nám dá vše, na co jen pomyslíme!

Tak toto je názor oranžového voliče. Voliče, který má povětšinou nižší vzdělání. Je povětšinou nezaměstnaný a skoro důchodového věku nebo již důchodového věku. Voliče, který měl před 20 léty jistotu práce, výplaty, proplacené nemocenské, bezplatného zdravotnictví, léků na recept za korunu. Voliče, který nemá 3 auta a nový dům, ale má exekuci na krku a vyluxované konto v bance (pokud vůbec nějaké má).

 

…a můj názor je…:

Proč je denně zde na blogu tolik článků, které píší o Paroubkovi? Namátkou: Paroubek jistě poletí na Mars. O Paroubkovi psát musíme, musíme a musíme. Paroubkovy RaJské počty. Paroubek a Rath – lež jako pracovní metoda.

Proč je osoba Jirky Paroubka nejdiskutovanější? Vždyť Jiří Paroubek se stává pomalu, ale jistě největší celebritou v ČR. Negativní reklama je taky reklama. Z Paroubka se stává mučedník a nerozhodní voliči jej a jeho stranu budou volit právě proto, že je denně pranýřován.

Říká se: „Sejde z očí, sejde z mysli“. Ale když se o Jirkovi Paroubkovi bude denně psát, tak z očí nikdy nesejde. Sociální demokracie vyhraje volby a všechno, co naslibovala, nesplní, protože na to nejsou peníze. Nesníží nezaměstnanost, protože neví jak. Splní jen jedno, a to, že podnikatelům ještě zvýší daně, aby si nežili nad poměry.

Netvrdím, že pravicové strany jsou nejlepší. Všichni politici slibují hory, doly, ale po volbách skutek-utek. Ale aspoň neslibují nesplnitelné. Stejně jak levičáci, tak pravičáci si hrabou na vlastním písečku. A všichni politici se řídí heslem: „já na bráchu, brácha na mě“. Všichni politici si představují svou světlou budoucnost přesně tak, jak si ji zrealizoval Standa Gross.

Když nějaký začínající komunální politik vstoupí do té vysoké, je třeba plný ideálů, ale většina ho umlčí, a tak se z něj stane poslušná ovce, která raději na všechno přikyvuje stejně jak si předseda strany žádá. A když se rozhodne jít proti proudu, tak se pak topí v moři strachu.

Proto nemám rád politiky. Proto mé okolí nemá rádo politiky. Proto se politici nemají rádi navzájem.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Ručka | sobota 20.3.2010 9:42 | karma článku: 29,28 | přečteno: 1784x