Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lobo - krotitel nanotermitů

10. 4. 2011 10:38
Jen nechápu,

jak je možný takhle vykrmit kočku. Naše kočky klidně můžou mít plnou misku, ale když nemají hlad tak prostě nežerou:-P

0 0
možnosti

Beránek boží

10. 4. 2011 10:51
Re: Jen nechápu,

No a jiný budou žrát, dokud neprasknou... a o tom to je, stejně jako u lidí. :)

0 0
možnosti

Beránek boží

10. 4. 2011 10:24
ale jo, lidi vám vynadají.

Venčili jsme 70kilového labradora známých a lidi se za námi zhnuseně otáčeli (přitom on byl takový veselý a hravý a evidentně v docela dobré kondici, i přes tu tloušťku) a jedni nám dokonce vyhrožovali útulkem, veterinářem a kdovíčím...

Inu, taky jsme to těm majitelům nevymluvili, že pejsek nemusí mít celý den připravenou plnou misku... prý "když on tak rád papá a jinak by s ním nebylo k vydržení".

0 0
možnosti

bodlinka

10. 4. 2011 10:10
Máte pravdu, je to nechutné

a vůbec největší problém je to vysvětlit majiteli těchto chudáků. Přesně, myslí si, že je to jen pár kilo (jenže 2 kg nadváhy u čivavy...) že vlastně o nic nejde - a ono mu tak chutná a venku stejně neběhá (jak by taky mohl)

Vítám to do ordinace se slovy "ten je ale tlustý" a s faldou v ruce "tohle všechno je sádlo které tam nemá být" Některým to docvakne. Jiným ne. Tragickým příkladem je tlustá jezevčice, měla by mít tak sedm a půl, v lednu měla 11 kg. Tak jsem přesvědčila majitele, že budeme hubnout, jenže majiteli se nepovedlo přesvědčit příbuzné, kteří v lítosti, že ten pes má dietu, vykrmili toho psa o další kilo na víc.

0 0
možnosti
  • Počet článků 346
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2269x
Jsem normálně ujetý rockér. Vystudovaný chemik. Zajímám se o hudbu a vše kolem ni. Ale taky mě nenechává chladným dění ve společnosti. Hlavně ti političtí vyžírkové.