Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

PŠR

4. 7. 2012 9:16
Zpěvák té kapely...

...byl zadržen v souvislosti s podezřením, že svým nepřiměřeným chováním způsobil zranění, kterému poškozený následně podlehl. Jestliže se ho nemohl na pódiu zbavit, měl show přerušit a sjednat si pořádek od pořadatelů. Co je to za kapelu a co hrají je vcelku jedno, prostě se stalo něco, co se nemělop přihodit. Rv

1 0
možnosti

kristusek21

3. 7. 2012 13:19
No nevím,

metal poslouchám od r. cca 1985 a za tu dobu jsem zažil opravdu leccos. Lamb Of God jsem si poslechnout zkusil, ale poté, co jsem zjistil, že u poloviny písniček znám hlavní riff už dávno od někoho jiného, mě přestali bavit. Možná i proto jsou úspěšní především v USA;-D

A teď k věci: předpokládám, že jste byl na tom koncertě a sledoval zmíněného fanouška, jak padal nezachycen diváky z pódia. Pokud ne, pak mi není jasné, odkud to tak přesně víte. Krom toho údajně spadl hlavou na zábradlí, což je při normálním stage divingu skoro nemožné (leda by vás někdo postrčil).

V kómatu nebyl několik měsíců, ale 14 dní.

O tom, jak dlouho se mu v nemocnici odmítali věnovat, pravda, žádné informace nemám, ale vy mi jistě prozradíte váš zdroj, ne?

1 0
možnosti

kristusek21

3. 7. 2012 13:19
Re: No nevím,

A nakonec - souhlasím s vámi v jediné věci: kdo v Abatonu zažil koncert Agnostic Front pochopí, že pokud se nic nestane (a nikdy nestalo) na koncertě hardcorových AF, pak na koncertě, bez urážky, "pouhých" metalistů je případný úraz důsledkem buď přílišné opilosti nebo přílišné blbosti. A nemusí jít jen o blbost fanouška.

0 0
možnosti

villík

2. 7. 2012 7:50
Jj. A čím to vlastně obohacuje lidskou společnost?

:-/

1 0
možnosti

kral

2. 7. 2012 15:39
Re: Jj. A čím to vlastně obohacuje lidskou společnost?

Nechapu...proc obohacuje?

0 0
možnosti

Gmurr

2. 7. 2012 7:36
zkoukla jsem video

asi 10 vterin. Vic nemuzu. Uz jen ta nazvy pisni, uz jen to jmeno....................

At obvineni vyresi soud.

1 0
možnosti

kral

2. 7. 2012 15:41
Re: zkoukla jsem video

Nekritizujte k cemu nemate vztah a cemu nerozumite. Je to soucast neceho, co je vam vzdaleno, stejne jako i pro mne hudba teto kapely neni to co bych vyhledaval. Nebudu ale kritizovat na zaklade podruznych znaku

1 0
možnosti

sudovec

1. 7. 2012 22:14
Tak to je v pohodě

Takže to má tedy zpěvák v pohodě, v případu bude určitě svědčit mnoho jejich fanoušků a nemá se čeho bát.

1 0
možnosti

pakoss

1. 7. 2012 21:43
Hmmm, dobrá debutová deska....

........"Burn the Priest" - UPAL KNĚZE 8-o

To musí být určitě kvalita formou i obsahemRv

3 0
možnosti

monitormonitoru

1. 7. 2012 21:50
Re: Hmmm, dobrá debutová deska....

No, ja uz nedokazu asi myslet takhle jednoduse, ale to myslite vazne? Neni jedno co je v nazvu? Ma to nejaky vyznam? Jaky asi? Takze kdyz vidite film, kde nekdo rekne, ze Utera je potreba zabit, tak si myslite, ze je to pro vas povel a musite jej jit zabit? Nebo co tim chcete rict?

A co treba takove WoW. Ve WoW je charakter typu PRIEST a ten pouziva cernou magii (tzv. Shadow Priest) a zabiji zviratka i jine postavicky. Zakazeme kvuli tomu Blizzard a WoW, protoze Blizzard zneuctil slovo PRIEST, kdyz mu dal moznost cerne magie a zabijeni?

Objasnete mi to prosim, protoze mi rozum nebere, jak nekdo muze mytologii zrat tak jako vy a nedokaze se nad mytologii povznest.

0 0
možnosti

Martinko.Slatinsky

1. 7. 2012 21:42
V dnesni dobe? :-o

Pise se rok 2012, stavime inteligentni domy, nabijime mobily a notebooky pripojenim bez dratu, dokazeme bydlet ve vesmiru, chemii dokazeme zmenit chovani - osobnost cloveka, diky steroidum dokazeme vytvorit supervojaka, dokazeme amputovat srdce nebo treba plice, dokazeme rozbit atom ........... a porad mame ve spolecnosti takove "ynteligenty", kteri spojuji hudbu s nadprirozenem?

8-o

1 0
možnosti

kurt godel

2. 7. 2012 7:59
Re: V dnesni dobe? :-o

výčet technologického pokroku je báječný, ale také si na druhou stranu uvědomte, že: jezdíme po děravých silnicích, stále na tu "smradlavou" naftu, politici (a jejich strany) kradou úplně stejně jako před 100 lety, v Africe stále není dostatek vody a jídla, stát se neumí postarat o nemohoucí, atd., atd... Jestli on ten svět nebude trošku jinej, než jste nám ho tady vymaloval Vy a už vůbec nechápu souvislost s hudbou - opravdu si myslíte, že hudebníci jsou hlupáci? Ostatně, zatím jste mě nepřesvědčil ani Vy, že se vaše inteligence pohybuje v pravé části Gaussovy křivky...

1 0
možnosti

Karlos BS MC

1. 7. 2012 21:36
hezkej článek

díky kámoR^

2 0
možnosti

JaKRako

1. 7. 2012 21:27
Jiří

To že rocková a hlavně metalová hudba má satanské pozadí je fakt.

Máte-li takový přehled určitě znáte příběh zpěváka kapely Korn.

Uvěřil a je z něho jinej člověk.

Pochopil dobře a včas že metal je cesta na dno.

4 0
možnosti

laser-man

1. 7. 2012 21:33
Re: Jiří

Asi jste tento blog nepochopil. Není o metalové hudbě jako takové, ale o diskutérech - některých.

0 0
možnosti

kral

1. 7. 2012 21:08
Nemam rad tuhle kapelu

A uprimne receno, nemam rad tenhle styl hudby, ktery produkuji americke kapely. Jak rika jeden znamy, Amici vedi o metalu dreck. Nicmene v tehle kauze je hodne nejasnoti a nektere jsem zaznamenal i v tomto clanku. Oficialni zprava vydana v mediich byla, ze ten fanousek zemrel po 14. dnech. Autor zde pise o nekolika mesicich komatu. Lide, ktere znam osobne a patri mezi fanousky Lamb of god, casto hovori o zpevakove nadutosti a aroganci. Pravdu ma ale autor, ze nikdo nevi jak to vlastne bylo a je mozne ze se jednalo o tragickou nehodu, za kterou zpevak nemoh. V jedne diskusi jsem napsal. Z Ameriky prisel do metalovych hledist primitivni zvyk jakychsi rvacek a skakani na podium a z nej dolu. Tohle muze delat jen clovek rozumu velice mdleho. Rvacky, Stage diving to nema s fanouskovstvim nic spolecneho.

2 0
možnosti
  • Počet článků 346
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2269x
Jsem normálně ujetý rockér. Vystudovaný chemik. Zajímám se o hudbu a vše kolem ni. Ale taky mě nenechává chladným dění ve společnosti. Hlavně ti političtí vyžírkové.