Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J19a47n 27R37á34ž

10. 11. 2013 18:55

Když svůj orgán nabízí svéprávný člověk, bez nátlaku někoho cizího, tak je to jeho svobodná vůle.Prostě někdo nabízí svůj vlastní orgán za peníze...a co my ostatní s tím máme dělat? Máme ho litovat? Máme mu nadávat? Máme ho udat interpolu? Vždyť je to nesmysl!

P.S. Sice já osobně  nechápu, proč inzerent raději nehledá zůsob, jak vydělat  peníze racionálněji? Že není taková příležitost v Česku? Nevadí, práce je dost jinde. Jen se nesmí zmáct strašáky o míře nezaměstnanosti v jednotlivých zemích. Např.  Syn kamoše , vyučený cukrář, sehnal pomocí inzerátu místo v Sevile za 1500EUR/měsíčně netto plus zdravotní pojištění a ubytování a při tom jsou  noviny i televize plné poplašných zpráv, jaká je ve Španělsku nezaměstnanost..

Ale jak jsem napsal v první větě: Jakým zákonným způsobem si chce každý přijít k penězům, je jeho svobodná vůle! Nebo nechcete svobodné rozhodnutí druhých respektovat jen proto, že se Vám nelíbí?

0 0
možnosti
JR

J27i53ř24í 27R68u37č85k27a

10. 11. 2013 19:00

Nejde o to, že někdo nabízí svůj orgán, ale o to, kde dohnal tento STÁT své obyvatele. Dotlačil je do kouta a těm už nezbývá nic jiného než rozřezat své zdravé tělo a po kouskách je prodávat. Není to morbidní?

1 0
možnosti
JH

Proč to někoho překvapuje? Tento muž, či žena, využili jedné z posledních možností jak svobodně o sobě rozhodovat. Někdo volí podnikání, někdo zaměstnání, někdo dotování. Tento občan byl alespoň natolik čestný, že to řekl na rovinu. Nemám peníze, téměř nic neumím, nejsem schopen se uživit, dávky mi dát nechtějí protože nejsem cigán. Co mám dělat? Učit se mi nechce a pracovat taky ne.

1 0
možnosti
Foto

Záleží za kolik, že? Před pár lety o tom byl pěkný film na ČT2 šlo o imigranty v Londýně a nakonec to skončilo docela zábavně. Hlavní padouch, který vše zosnoval, přišel o svou vlastní ledvinu a "spiklenci" byli bohatší myslím o 10,000.00 GBP nebo možná dokonce o dvacet. To už by bylo přes půl Mega.

0 1
možnosti
VK

Pane Hermanku, opet jste nic nepochopil

0 0
možnosti
PK

Zas tak nepravdivé proti sexuálně laděným inzerátům od sed- a osmdesátiletých babek to není. Vydělat peníze prací není většinou pohodlné a někdy ani reálné.

0 0
možnosti
  • Počet článků 346
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2269x
Jsem normálně ujetý rockér. Vystudovaný chemik. Zajímám se o hudbu a vše kolem ni. Ale taky mě nenechává chladným dění ve společnosti. Hlavně ti političtí vyžírkové.