Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Stát záměrně a systematicky vytváří přetlak zaměstnanecké poptávky nad zaměstnaneckou nabídkou. Dále enormně zatěžuje mzdové náklady o povinné odvody, takže to co zaměstnavatel zaplatí vám skoro to samé dostane od něj stát. Takže ten kdo vás nutí do role podřadného otroka je stát, který se pak za peníze, které jste mohl dostat ale dostal je stát, se o vás stará jak o lidský dobytek. Sčítá vás, školí vás, očkuje vás, určuje jak vás lékaři mají léčit, jak a za kolik smíte podnikat, nebo pracovat. Co říkáte, není ten stát báječný?

2 0
možnosti
JK

Ve Švédsku mají daleko větší odvody a pořád se tam mají mnohem lépe než my.

0 0
možnosti
VH

Ó, chudáci!! (Zejména proto, že jim práce moc nevoní a dělají ji opravdu neradi. Dále proto, že jsou ze zásady nespokojeni. Nadprůměrný příjem /a nadprůměrný životní standard/ je jim málo. To musí být život na hov-or, ta celoživotní systematická nespokojenost.)

3 1
možnosti
JL

Kapitalismus,a to české provenience.

3 0
možnosti
MR

M59i27l18a44n 47R71a59d45e28k

27. 11. 2016 20:33

Pokud by tomu tak nebylo, tak firmy nebudou mít pobočky všude po světě, ale zůstavali by doma. A jelikož jinde potřebují pracovní místa, tak se to děje.

To nelze vyřešit politicky. Až budou mít tyto státy více vlastního průmyslu, tak je nebudou potřebovat, ani u nich nikdo dělat nebude. To je prostě nabídka a poptávka. V tomto případě poptávka po zaměstnání. A nabídka je podle dané situace.

5 0
možnosti
  • Počet článků 346
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2269x
Jsem normálně ujetý rockér. Vystudovaný chemik. Zajímám se o hudbu a vše kolem ni. Ale taky mě nenechává chladným dění ve společnosti. Hlavně ti političtí vyžírkové.