Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I44v39a33n 12M45a70r55e54k

2. 2. 2014 13:58

No je to každého jeho věc k čemu se rozhodne a co udělá  ! Pochybuji že by se tu vypisovalo o nějakém týpkovi co se rozhodl skočit po hlavě do prázdného koupaliště ( i takové případy se stávají) ,takže o čem tu byla vlastně řeč  ? ? ? 8-o Rv

1 1
možnosti
JS

J20a10n 46S64o70u55k14u68p

2. 2. 2014 11:33

Takové věci se prostě stávají, lidi skáčou a semtam do nedopadne dobře(resp. dopadne tvrdě). Tahle morální rozcvička tomu nezabrání, stejně jako denně zemře xxx lidí na pád z žebříku (Kolik ještě? Kolik ještě lidí musí umřít na nebezpečných žebřících!!??), zásah elektrickým proudem (Kolik ještě !?!?!....než co, zakážeme elektriku?) a stovky a tisíce jiných jakože asi zbytečných úmrtí. Prostě se takové věci stávají, hotovo.

1 0
možnosti
JS

Vina je jako obvykle na obou stranách.

1. Zajištění koncertu - zásadně na podium nemají nikoho pustit. Jde o bezpečnost (natahaná elektrika) odpovědnost za průběh koncertu ( když vám nějaký fanda rozkopne naistalované přístroje, nebo do koncových zesilovačů vrávorajíc neleje pivo- zažil jsem) nebo zničí nějaké nástroje, je to docela velký problém a nejenom ekonomický. Proto na normálních produkcích taková pravidla jsou.

2. Může za to i kapela, pokud to vyvolávala a podporovala v zájmu zvýšení zábavy- co to musí být za ksindl, když si musejí pomáhat i takto?

3.Hlavně a podstatně je to odpovědnost toho trouby, co tam skákal. Za svoje zdraví a život si jistě MUSÍ zodpovídat sám. Většinou jsou sjetí, chovajíé se jak supermani střihnutí mistry světa, přál bych vám takové týpky vidět po úrazu v nemocnici, tam teprve ukážou, co v nich opravdu je, a nebývá to nic moc.

P.S. Za mlada jsem amatérsky hrával...

2 1
možnosti
JS

J84a83n 91S58o23u51k54u92p

2. 2. 2014 11:35

2. Protože to často k tomu prostě patří?

0 1
možnosti
LN

...nevím školy nemám...ale   ...neměli by si samotní fanoušci uvědomit, že je Stage diving na hranici rizika a dopad na hlavu může být někdy nebezpečný...????:-/

5 0
možnosti
SB

s tím souhlasím - plácat něco o pořadatelské službě, nebo provokujících interpretech je úplně mimo - kdo vyleze na stejdž s tím, že si skočí, bere  na sebe riziko toho, co může následovat, když lidi dole uhnou (nebo jich je tam málo) - ale na tak triviální záležitosti stačí selský rozum a ne tisíce zbytečných šetření, vyšetřování, znaleckých zkoumání a vůbec.... prostě blb jumpnul a rozbil si hubu, jeho boj

2 0
možnosti
Foto

mně jednou praštila do hlavy oadající konstrukce reprobeden a přesto žiju

1 0
možnosti
LN

..hmmm...tím se mnohé vysvětluje.....:-/

4 1
možnosti
SB

proč to zakazovat? každý je sám za sebe zodpovědný..........včetně těch ožralých, zmanipulovaných davem, zfetovaných, toužících se předvést před dámou svého srdce či jakkoliv jinak motivovaných - -

0 1
možnosti
JR

Nejsem pro zákaz jako takový, ale pro přenesení zodpovědnosti na pořadatelé, kteří si pak budou uvědomovat následky s Stage divingem. Když stojí pod pódiem 10 lidí a pořadatel nečinně přihlíží, jak skáčou lidi do davu není asi normální. Když ví, že se mu nic nestane (pořadatelovi), tak proč by to řešil, že?

Přesně tento případ se stal při koncertě Lamb of God v Praze, kdy zemřel fanoušek. Vinu chtěli svést na Randyho, ale při tom zde evidentně pochybila pořadatelská služba.

1 0
možnosti
  • Počet článků 346
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2269x
Jsem normálně ujetý rockér. Vystudovaný chemik. Zajímám se o hudbu a vše kolem ni. Ale taky mě nenechává chladným dění ve společnosti. Hlavně ti političtí vyžírkové.