Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

O pomerech v techto firmach ci kraji nic nevim, cili se k tomu nebudbu vyjadrovat. Ale zaujala mne veta o praci na pase, kde delnici vykonavaji 10 let ten samy pohyb.

Nezlobte se na mne, ale to by musela ta firma 10 let vyrabet ten samy vyrobek.

To by brzo zbankrotovala. To i ta socialisticka Skoda sve embecko za tech 35 let co ho vyrabela ho nekolikrat obmenila.

1 2
možnosti

pane, firma, která v česku vyrábí autosedačky pro hyundai pr oNošovice dělá tady už 8 let ty autosedačky. A jejich typ je pořád stejný...pořád ty samé pohyby a přece nekrachuje. Vlastní zkušenost s touto firmou.

2 0
možnosti

Přesně tak. Tímto se jen podporuje novodobé otroctví. A argumenty některých chytráků, kteří tvrdí, že Češi jsou líní pracovat. Podotýkám, že pochopitelně, za takovou almužnu a za takových nedůstojných podmínek. Takže souhlasím, že přínos takových průmyslových zón není žádný, není-li přímo záporný.

3 1
možnosti

Přesně tak. Tímto se jen podporuje novodobé otroctví a argumenty některých hňupů, kteří tvrdí, že Češi jsou líní pracovat. Podotýkám, že za almužnu a za nedůstojných podmínek.

0 0
možnosti

Netusim, kolik ti delnici vydelavaji. Ale v Mladoboleslavske Skodovce si rozhodne nestezuji.

Vim, ze VW mel zajem koupit i nejakou tovarnu na nakladaky, proc mu nebyla nabidnuta Tatra?

0 0
možnosti
  • Počet článků 346
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2269x
Jsem normálně ujetý rockér. Vystudovaný chemik. Zajímám se o hudbu a vše kolem ni. Ale taky mě nenechává chladným dění ve společnosti. Hlavně ti političtí vyžírkové.