Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A proto se snažím na poštu pokud možno nechodit. Minulý týden jsem musel udělat výjimku a poslat e-shopu zpět vadné zboží. Nad jednou přepážkou svítilo číslo předchozí mému a stejně jsem tam čekáním strávil čtvrt hodiny, protože tak dlouho, po mém příchodu, ten zákazník přede mnou čekal až najdou balík co si přišel vyzvednout. A to mu nemuseli nabízet něco jiného.

Jinak pokud pošta nesplní co slíbila v SMS či emailovém avízu o doručení balíku píšu stížnost. Ne proto, že bych byl kverulant, ale protože jejich mluvčí opakovaně tvrdí, že stížností mají mizivá promile ze všech zásilek. Poslat e-mail je jednoduché.

1 0
možnosti
VB

Všichni co si tady stěžují, měli to řešit na místě, stěžovat si u vedoucí, u hlavního pošťáka, povykovat ve frontě a ne stát jako ovce.

0 0
možnosti
JP

J48i35r86i 10P13r71a37j39z

7. 5. 2018 11:26

To mě také vytáčí, fronta jak na banány a nejsou otevřeny všechny přepážky.

0 0
možnosti
MS

Mně tam před pár lety nabízeli hasící přístroj do auta. :-)

2 0
možnosti
MS

R^ Osobně bych za tu přepážku posadil ty manažery a vedoucí, kteří tyhle absurdní kraviny vymýšlí a jejich výplatu a prémie bych podmínil počtem prodaných pojistných smluv na poště, tak jak to mají úřednice za přepážkou. Nebo bych je zabalil, zavázal a poslal rekomando do nějaké krásné země na ještě větší východ od nás. Věřím tomu, že bych sehnal i veřejnou sbírku na poštovné a balné.

3 0
možnosti
Foto

I28v64a16n 43M53a57r25e35k

6. 5. 2018 14:44

No, polepšili se, není to tak dávno, kdy se u poštovní přepážky daly koupit i cigára.;-(

1 0
možnosti
PR

Ty cigarety měly původně nosit doručovatelky sebou a nabízet s důchodem nebo s doporučeným dopisem.

1 0
možnosti
  • Počet článků 346
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2269x
Jsem normálně ujetý rockér. Vystudovaný chemik. Zajímám se o hudbu a vše kolem ni. Ale taky mě nenechává chladným dění ve společnosti. Hlavně ti političtí vyžírkové.