Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

Tak absurditu celé EU komentovat nemá cenu. Co mi tak nějak uniká je to, že stát nařizuje prodejci, za kolik krabičku prodávat. Alkohol je také kolkovaný, ale cenu určuje prodejce. A tak ván vznikne paradox, kdy na jedné prodané krabičce máte celé 4,- Kč. Jedte pro ni do Makra, samozřejmě i pro jiný nákup, ale ty čtyři koruny už máte pomalu v ceně dopravy. Pokud jste malá venkovská hospoda a nechcete spadnout do DPH, pak vám nezbude, než cigára neprodávat, protože vám takřka bez jakéhokoli zisku sakra zvětšují obrat. No a o tom, co má stát na jedné krabičce, to by byla další kapitola.

4 0
možnosti
DM

Tak stát má logicky nejvíc na cigárech, chlastu a benzínu/naftě. Protože lidi budou hulit, chlastat a šmejdit pořád.

0 0
možnosti
IJ

Nevetsi svinstvo je,ze tyto pomatene uredniky nikdo nevolil a neni

sance je odvolat!!!

10 0
možnosti
SL

A kdo tam volil naše zástupce?

Vždyť jsou to ti nejlepší z Nás ;-D;-D;-D.

3 0
možnosti
JS

Inteligenci politruku z EU nelze nikdy podcenovat. Vysledkem toho bude, ze pasovani cigaret se stane vynosnejsim, nez pasovani drog.

10 0
možnosti
Foto

Co Vy víte, EU je parta úředníků, třeba jsou někteří z nich napojeni na pašeráky, takže na tom vydělají. Asi jako mafie za prohibice.

5 0
možnosti
MV

M64i36l32a36n 36V23i79k

17. 2. 2019 20:06

Pane Ručko, pochopte, že v Brusele sedí moře úředníků, kteří musí vykazovat činnost, aby nepřišli o své, tak "málo" placené místo!! :-(

4 0
možnosti
Foto

Bezva zpráva pro ty, co zatím váhají zapojit se do černého trhu s cigaretami.

6 0
možnosti
MT

Tyto cipy samozrejme ZASE zvednou cenu cigaret, cili vytvori idealnejsi situaci pasovani a koupeni levnejsich. A budou to delat i ti, kteří doposud tento contraband nekupovali.

4 0
možnosti
LC

Pokud je vám pod 60, tak se čipování obyvatelstva s vysokou pravděpodobností dožijete. Uvidíte, že do 10 let to bude dobrovolné a k povinnosti pak už bude jen kousek.

12 0
možnosti
JB

R^ chtěl jsem napsat to samé!

0 0
možnosti
KK

Bez EEZC, tj. elektronické evidence zapálení cigarety to postrádá smysl.

Ale jak znám dříče v bruseli, tak oni nám to časem nařídí.:-/

12 0
možnosti
  • Počet článků 346
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2269x
Jsem normálně ujetý rockér. Vystudovaný chemik. Zajímám se o hudbu a vše kolem ni. Ale taky mě nenechává chladným dění ve společnosti. Hlavně ti političtí vyžírkové.